Download algemene voorwaarden

VOORWAARDEN EN PRIVACYVERKLARING DUTCH ART POTTERY 

Algemeen:

De webshop van Dutch Art Pottery verkoopt online antieke en tweedehands artikelen.
De omschrijving en foto's van alle producten zijn bij benadering, hierover kan
niet gereclameerd worden.
Dutchartpottery is een onderdeel van "De Vazenshop"
Ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer: 58283943
 

Prijs en verzending
Alle genoemde prijzen ook de verzendkosten zijn in euro's inclusief BTW.
Indien een artikel beschadigd is bij ontvangst, door onvoorzichtig transport,
dient u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Dutch Art Pottery.
zie voor gegevens onder contact.
Bij verzending houden wij ons aan de voorwaarden van onze vervoerder
Post.NL. Deze zijn na te lezen via hun site www.post.nl
Wij verzenden alles zeer goed verpakt in Nederland met Post.NL
Naar het buitenland met de internationale verrzenders die in dat land actief zijn.
Wij hanteren de volgende tarieven

 

0 -2 kg

2- 5 kg

5-10 kg

10-20 kg

20-30 kg

zone 1

€ 7,00

€ 7,00

€ 7,00

€ 13,50

€ 20,50

zone 2

€ 13,50

€ 20,00

€ 25,50

€ 34,50

€ 45,50

zone 3

€ 19,50

€ 25,50

€ 31,50

€ 40,50

€ 56,00

zone 4

€ 20,00

€ 27,00

€ 33,00

€ 43,00

   ---

zone 5

€ 25,00

€ 35,00

€ 60,00

€ 107,50

   ---

 
zone 1 = Nederland
zone 2 = België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk,
              Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden
zone 3 = Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen,
              Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië
zone 4 = Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Cyprus, Griekenland, Groenland,
              IJsland, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Montenegro, Noorwegen,
              Oekraïne, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit Rusland, Zwitserland
zone 5 = rest van de wereld
 

Afhalen en bekijken van uw artikelen is ook mogelijk na afspraak in Weert

Levering en betaling in Nederland
Na bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestiging en factuur.
Levering geschiedt alleen bij vooruitbetaling, via Bank of PayPal.
Bij ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt de bestelling verzonden
door Post.nl.
Ophalen en contant betalen is ook mogelijk.
Wanneer het factuurbedrag niet binnen 8 werkdagen ontvangen is, vervalt de order.
 
Levering en betaling voor buitenland
Na bestelling ontvangt u automatisch een orderbevestging en factuur
Levering geschiedt alleen bij vooruitbetaling via Bank of PayPal.    
Bij ontvangst van het verschuldigde bedrag wordt de bestelling verzonden
door Post.NL en de Internationale vervoerders.
Wanneer het factuurbedrag niet binnen 8 werkdagen ontvangen is, vervalt
de order.
 
Niet tevreden geld terug garantie
Wanneer het bestelde artikel niet aan uw verwachting voldoet mag u het
zonder opgaaf van enige reden binnen 8 dagen na ontvangst retourneren.
Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in dezelfde
staat verkeerd als bij verzending.
Kosten van retour zenden zijn voor rekening koper.
Bij onvoldoende frankering worden de kosten op het retourbedrag ingehouden.
Bij ontvangst retourzending wordt het vooruitbetaalde bedrag meteen
overgemaakt naar uw bank- girorekening of PayPal account.
 

Privacyverklaring DutchArtPottery 25 mei 2018

Uw privacy is voor DutchArtPottery van groot belang.
Wij houden ons dan ook aan de privacywet.
Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken.
In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel webshop DutchArtPottery
allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met DutchArtPottery.

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen.
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden verwerkt door CCV Shop.
CCV Shop zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om
gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.
Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Wij mogen ook uw persoonsgegevens  aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen.
Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens,
naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres.
Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).


Locatiegegevens
Soms is het nodig voor onze webwinkel webshop DutchArtPottery om te achterhalen op welke plek u bent.
We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als u dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.
Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op uw telefoon, tablet of computer.
Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen,
behalve als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn
(bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen.
Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.


Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken.
Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.
Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Cookies

Wij gebruiken cookies voor algemene bezoekersgegevens en voor de technische werking van onze website.
De cookies worden niet aan derden verstrekt.
U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.


Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang.
Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn.
We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.


Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen.
Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.
Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder.
Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens Dutchartpottery.nl
Dutchartpottery
Twijnderstraat 120
6006 NW Weert
Nederland
mail: info@dutchartpottery.nl


 



| Meer

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.